hírek oroszország ukrajna

A kancellár Mette Fredriksen dán kormányfővel folytatott megbeszélése után kettejük közös tájékoztatóján az MTI tudósítása szerint. Régóta nem tapasztalt feszültség alakult ki Ukrajna és Oroszország határán.


Pin On Media In War Propaganda

Kemény válaszlépésekre számíthat Oroszország ha erőszakra vetemedik Ukrajna ellen de a lehetséges büntetőintézkedések katalógusát nem hozzák nyilvánosságra mondta Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

. Washington vezető tisztviselői nem egy alkalommal beszéltek arról az elmúlt hetek során hogy küszöbön áll az orosz invázió. Ismét gyakorivá váltak a tűzpárbajok az ukrán kormányerőket és a Moszkva-párti szakadárokat elválasztó frontvonalon a határ orosz oldalán pedig az orosz hadsereg egyre több katonát von össze. Google hírek Hetek óta mindenki attól tart Európában hogy Oroszország bármelyik pillanatban megindíthatja az inváziót Ukrajna ellen.

A TASS hírügynökség beszámolója szerint az amerikai kormányban sem teljesen tiszta hogy mik Oroszország szándékai Ukrajnát illetően egy meg nem nevezett amerikai tisztviselő ezt meg is erősítette. We would like to show you a description here but the site wont allow us. A tisztviselő a Putyin-Biden telefonbeszélgetést követően fogalmazott úgy hogy egyelőre nem tiszta hogy Oroszország diplomáciai úton akarja-e.

A helyzetet súlyosbítja hogy Ukrajna a NATO-val közös hadgyakorlatra készül ami. Kijev és Moszkva azonban a tegnapi nap folyamán tárgyalóasztalhoz ült amely már egy előrelépés az eddigi állapotokhoz képest.


Pin By Aniko Hunyadfi On Katasztrofa Chernobyl Nuclear Power Plant Chernobyl Disaster Chernobyl


Pin On Belfoldi Hirek


E3j97rjv99vifm


0gaxfpfnwigt1m


Tblxekbf8yxqqm


Dk A Kormany Hivatalosan Tiltakozzon A Terror Ellen Fuhu Head Of State Presidents People


Ritka Szines Fotokon Raszputyin A Magus Face Kor


Csorte Nem Lesz Haboru Ukrajna Es Oroszorszag Kozott Hir Tv


Old Map Of Circassia Northcaucasus Map Old Map Old World Maps


Ukrajna Orosz Hirek


6zoabcxf1dnqkm


Veres Meszarlas Lesz Ukrajnaban Ha Putyin Tamadast Indit Az Ukran Hadugyminiszter Szerint Koporsokban Ternek Haza Az Orosz Fiuk Portfolio Hu


Ha Putyin Nem Akar Haborut Megis Mit Keres Tobb Tizezer Orosz Katona Az Ukran Hataron Portfolio Hu


I2knsjft61jzbm


Napi Aktualis Nogradi Gyorgy 2022 01 27 Hir Tv Youtube


Ukran Frogfoot Ketuleses Valtozatban Felelmetes Fegyver Foldi Erok Tamogatasara Military Helicopter Fighter Jets Military Combat


Moldvai Foproba Az Ukran Valasztasok Elott Moldova Ukrajna Es Oroszorszag


Pin On Hirek


Pin By Madaras Hirek Madarak Madar On Madaras Hirek In 2022 National Geographic Owl Animals

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel